MONTAZHA – SERVISIMI – GARANCIONI
Të gjitha mjetet jane të prodhuar nga materili INOX, AiSi 304, kualiteti më I lartë I Rosfajit. Keto mjete jane të testuara sipas standardit Europian ( EU), dhe posedojne qertifikatat mjeksore dhe plotësojnë ISO standardet.
Ne ju sigurojm transport per te gjitha mjetet si dhe detergjentet ose preparatet për pastrim dhe dezinfektim me të cilat furnizoheni nga ne.
Të gjitha detergjentet kane atestin, cilsi dhe kualitet të lartë gjatë perdorimit.( shih dritaren Makinat Larse, Detergjentet).  
Mjetet kanë garancion një vjeqar, dhe garantojme servis në qdo kohë (24 orë). Mbas montimit ne bëjme ushtrimin e personelit për përdorimin e mjeteve në mënyrë profesionale.
   Fabrika mundeson dhe garanton zavendesimin e mjetit me nje te ri ,nese rastesisht paraqitet ndonje defekt,si dhe ofron pjese reserve per te gjitha llojet e mjeteve qe disponojm.
Jemi 24 orë në shërbimin tuaj.

REFERENCAT
Hotel,  NIKI-S Gjakovë
Hotel,  BOLERO Ferizaj
Restaurant,  NOTI Prishtinë
Restaurant,  GRESA Prishtinë
Restaurant,  ART DISAIGN Pejë
Pastiqerija, FELLINI Prishtinë
KFORI, HQ PRISHTINE Film City
KFORI, ITALIAN  Pejë
KFORI, NORVEGHEZ – Prishtinë
KFORI, PORTUGEZ Prishtinë
KFORI, ITALIAN Prishtinë
Menza e Stundetave Prishtinë
Dyn Corp – Hiberna ,Film City
DCS -  Danish Camp Supply Prishtinë
TMK- Prishtinë
TMK- Pejë
TMK- Klinë
TMK- Gilanë,  
MPMS-Prishtine, e shumë të tjera…..